Aardbevingsbestendig wonen in Groningen

Je eigen huis is de plek bij uitstek waar jij je veilig voelt. Helaas heeft de gaswinning in Groningen aangetoond dat veel huizen, maar ook andere gebouwen, niet aardbevingsbestendig zijn. Wij begrijpen hoe frustrerend het is om in een huis te wonen dat ernstige schade heeft opgelopen of zelfs op instorten staat. Als goedgekeurde aannemer voor het NCG helpen wij je vanuit oprechte betrokkenheid bij het herstellen van ontstane aardbevingsschade. We maken jouw woning aardbevingsbestendig zodat je huis weer een veilig thuis wordt.

Nationaal Coördinator Groningen

Het NCG is belast met het onderzoek naar de veiligheid van gebouwen en woningen in het aardbevingsgebied. Dient jouw huis of kantoor hersteld te worden of wil je het aardbevingsbestendig laten maken na aardbevingsschade?

Kies voor ons als deskundige aannemer voor het herstellen of versterken van jouw pand. Als aannemer in de Kanaalstreek voelen wij ons nauw verbonden met de gedupeerden van de aardbevingen in Groningen. Bij aannemersbedrijf Bruining B.V. wordt jij echt gezien.

Aardbevingsschade laten herstellen door aannemer

Maak gebruik van onze expertise als het gaat om herstel van de aardbevingsschade en het aardbevingsbestendig maken van jouw huis en kom met ons in contact.

We zorgen voor een sterke constructie die trillingen goed absorbeert. Dit kan onder andere met een lichtgewicht houtskelet. Hoe we jouw woning aardbevingsbestendig maken, vertellen we je graag persoonlijk. We spreken een startdatum met je af en doen ons uiterste best om overlast zoveel mogelijk te beperken. Dit is het moment waarop je langzaam maar zeker kunt uitkijken naar een versterkte woning, die bij een toekomstige aardbeving weerbaar is.