Betrouwbare aannemer in de Kanaalstreek

Aannemersbedrijf Bruining B.V. uit Stadskanaal heeft sinds de oprichting in 1957 een goede reputatie opgebouwd in de meest uiteenlopende segmenten van de bouwsector. Onze vakkennis zetten we in voor woningbouw en utiliteitsbouw, maar we verlenen met evenveel enthousiasme bouwkundige service aan woningcorporaties en instellingen.

Wij bouwen en verbouwen kerken, bedrijfspanden, woningen en scholen en voeren onderhoud, renovatie en revitalisatie uit voor toekomstbestendig vastgoed. Als hoofdaannemer weten wij constructieve oplossingen te bieden en is een duurzame samenwerking met architecten, overheden, onderaannemers en vakmannen ons op het lijf geschreven.

Nieuwe eigenaar aan het roer van Aannemersbedrijf Bruining B.V.

Waar Jos Bruining zich jarenlang eigenaar van aannemersbedrijf Bruining B.V. mocht noemen, is het succesvolle bedrijf sinds 2022 in handen van Pim van der Klok. Voortbordurend op de goede naam en met alle benodigde kennis op zak is Pim dit avontuur met een frisse blik en een moderne visie aangegaan.

De betrokkenheid en korte lijnen zijn nog steeds aanwezig. Zo kom je Pim zelf met regelmaat op de bouwplaats tegen.

Zelf ervaren hoe soepel een bouwproject in handen van ons aannemersbedrijf in Stadskanaal verloopt? Neem contact met ons op en daag ons uit met je bouwplannen.

Waarom kiezen voor aannemersbedrijf Bruining B.V.?

Behalve onze vakkennis waarderen onze klanten ons ook om de korte lijnen die we hanteren. Zo is het voor jou als opdrachtgever altijd mogelijk om de jongens op de bouw direct aan te spreken. Zij zijn het die het werk uitvoeren en tot in detail weten wat er speelt.

Bij ons aannemersbedrijf in Stadskanaal is flexibiliteit, klantgerichtheid en betrokkenheid het fundament van waaruit wij bouwen aan jouw vastgoed.