Utiliteitsbouw door aannemersbedrijf Bruining B.V.

Vastgoed dat voor andere doeleinden dan wonen wordt gebruikt, vraagt om uitstekende technische kennis. Bij utiliteitsbouw zijn meerdere partijen betrokken en dat vraagt om een goed afgestemde planning, een helder kostenplaatje en flexibiliteit.

Een goede samenwerking tussen de partijen is onmisbaar om de lopende processen in goede banen te leiden. Aandacht voor toegankelijkheid, het intensief gebruik van het onroerend goed en oog voor duurzaamheid vind je terug bij  aannemersbedrijf Bruining B.V., jouw aannemer in Stadskanaal.

Aannemer als uitvoerende partij bij utiliteitsbouw

Als deskundige aannemer in de provincie Groningen worden wij met regelmaat gevraagd om als uitvoerende partij op te treden bij utiliteitsbouw in zowel Groningen als Drenthe.

Vanuit onze rol zijn we actief met de bouw en verbouw van scholen, ziekenhuizen, kantoorpanden, horecagelegenheden en zorginstellingen. We werken als kostendeskundige, zijn op de hoogte van de regelgeving met betrekking tot aanbestedingen en hebben een groot netwerk dat wij inzetten om het bouwproject te volbrengen. Maak ook gebruik van onze expertise voor woningbouw en ervaar onze veelzijdigheid als het om bouwen gaat.