Woningbouw door aannemer uit Stadskanaal

Een nieuwbouwhuis laten bouwen dat aan al jouw woonwensen en eisen voldoet. Het klinkt eenvoudig, maar daar komt veel werk en een goede afstemming bij kijken. Woningbouw vraagt om een bouwproces dat tot in detail in kaart is gebracht. Aannemersbedrijf Bruining kan hierbij op elk moment worden ingeschakeld.

Al een architect in de arm genomen voor het ontwerp en het tekenwerk? Geen probleem, wij gaan met de architect om de tafel en stemmen alle bouwwerkzaamheden nauwkeurig af. Hierbij staan we altijd in nauw contact met jou als opdrachtgever. Als betrouwbare aannemer in de Kanaalsteek hebben wij een tevreden klantenkring weten op te bouwen, waar we jou graag aan toevoegen.

Nieuwbouw in Groningen en Drenthe

Bij verbouw of renovatie regelen wij de benodigde vergunningen en maken we eerst een schets. Hierop volgt een offerte voor de bouwwerkzaamheden. Ga je hiermee akkoord, dan wordt er een gedetailleerde tekening gemaakt door een architect of het tekenbureau. Bij verbouw en renovatie besteden we onder meer aandacht aan:

We nodigen je graag uit op de bouw. Hier zie je met eigen ogen de vorderingen en krijg je de ruimte voor het doorgeven van eventuele aanpassingen.

Circulair en duurzaam bouwen? Schakel onze hulp  in door contact met ons op te nemen.

Vast aanspreekpunt bij woningbouw

Contactmomenten vinden we in elk stadium van de bouw belangrijk. Je laat het bouwen van je droomhuis immers aan ons als aannemer over. Weten met wie je in zee gaat en hoe wij werken, is in onze ogen onmisbaar. Vanaf nu kun jij je richten op andere zaken, want aannemersbedrijf Bruining neemt het vanaf hier vakkundig van je over. Wij vertalen jouw wensen in het huis dat jij voor ogen hebt. Pas als alles naar jouw zin is, volgt de laatste afwerking van het bouwtraject.

Opleverlijst na oplevering nieuwbouw

Onze betrokkenheid stopt niet na het opleveren van jouw nieuwbouwhuis. We hebben na de oplevering graag nog een contactmoment met je. Is je woning niet helemaal naar wens, is er iets beschadigd of functioneert er iets niet naar behoren? Je krijgt van ons een opleverlijst waarin je per ruimte aangeeft of er iets veranderd moet worden. Hier zetten we beiden onze handtekening onder. Helder en betrouwbaar, precies zoals je van aannemersbedrijf Bruining B.V. mag verwachten.

Prijs voor bouw nieuwbouwwoning

Wij denken als aannemer in de Stadskanaal in mogelijkheden. Ook met een beperkt budget kijken  we naar het hoogst haalbare voor jouw nieuwbouwwoning. We gaan met jou en eventueel je architect om de tafel om de mogelijkheden helder te krijgen. Hierbij is er volop gelegenheid om te sparren.  We komen samen tot een compromis dat passend is voor jouw budget en wensen. Laat het ons weten, als er na verloop van tijd een verbouwing nodig is. Ook daarvoor staan wij voor je klaar.